jevi-logga

Klipp

Färg

Permanent

Uppsättning

Brud

Make up

Presentkort

Shop

Med känsla och
kompetens för
både trend och
tradition

Från vardag

Det är något speciellt med håret. När du gillar din frisyr är det enkelt att må bra och trivas med dig själv. Eller hur? Till je:vi är du välkommen för en snabb toppning eller total förändring, i vardagslunk eller inför någon extra festlig tillställning. Oavsett behov gör jag mitt bästa för att skapa den frisyr som lyfter hela din person. När du går hem från salongen, vill jag att du ska känna dig glad, inspirerad och jättefin.

Jag tar mig alltid tid att lyssna till dina önskemål. Jag är noggrann och strävar efter att skapa en helhet som passar just dig. En av mina specialiteter är färg och färgförändringar. Långvariga resultat i naturliga nyanser och skiftningar som tar fram och förstärker dina egna färger. 

je:vi är en professionell frisörsalong som klipper alla sorters hår och utför olika hårbehandlingar som permanent, hårfärgning, toning, slingor m.m.

Till fest

För de där alldeles superspeciella tillfällena lovar jag engagemang och hantverksmässig kvalitet. Oavsett högtid får du en styling som matchar din personlighet och - inte minst - håller hela dagen. Jag hjälper dig att hitta den perfekta uppsättningen för dig, den i vilken du känner dig både strålande vacker och bekväm.

Ska du stå brud? Är du klassisk, romantisk eller trendig? Du är välkommen till mig för en konsultation innan bröllopet. Tillsammans går vi igenom hur du vill ha din håruppsättning och makeup. När den stora dagen äntligen kommer så gör vi stunden hos je:vi till en minnesvärd upplevelse.

Produkter och shop

Jag använder mig av produkter av hög kvalitet från Matrix, REF., och Lanza. Naturligtvis anpassade efter vad som passar till ditt hår.
Det mesta finns till försäljning i min shop. Jag ger gärna tips och råd.

Gåvan till den som har allt? Presentkort hos je:vi i valfritt belopp. Passa på att köpa en present till dig själv eller någon annan du tycker om.